Monday, February 2, 2009

SI CICI



hAAII cICi manalah kau pigi ni?
Si Cici ni sudah beminggu-minggu nda pulang.
Harap2 bukan juga dia kena langgar kereta. Puas sudah kami cari disekitar perumahan ni nda ada juga kami nampak si Cici.



7 comments:

aranam said...

AragangTandik

Assalamu'alaikum

Mudah-mudahan tidak lama lagi Cici pulang.

$en$ei said...

alalala... kesian o. kucing ni antara binatang yang bagus kalau dijaga dengan baik.

CHINA DOLL said...

auntie,
rupa kucing ni macam kucingku si VACUUM. HIhihi...
kucing 2 serupa.

AragangTandik said...

Ia bah manja lagi tu, tapi panjalan - suka mengayau kucing betina. Entah2 sudah dicuri. Si baby mau kasi aku kucing, cuma belum lagi ku ambil.

AragangTandik said...

Salam aranam, ko pun suka kuching?

Anonymous said...

aku ada 13 ekor kucing sekarang nie...ambik lah kalau maw....ada lagi 2 ekor on da way maw beranak...hitam,belang-belang,tompok-tompok itam putih and putih pun ada,aaik ada lagi kaler coklat dengan kelabu...ambik lah sepa maw.......

aranam said...

Pernah ada kucing tapi masa kecil dulu. Kalau kucing itu jantan, selalu dapat keizinan untuk dipelihara. Si Cici sudah pulang?