Saturday, January 3, 2009

DI LORONG STAR CITY

Kemarin aku pigi Kampung Air, mau kasi update aku punya buku ASN. He he he ada juga la sikit konon pelaburan - heis bukan pelaburan yang itu? aku taulah kita selalu bilang bila pigi buang air tu konon melabur. cheh he he he.

Adui mak ramainya urang! Sampai dipokok-pokok kayu bah urang menunggu. Bila aku kasi tau c Faye - dia bilang " jadi monyet?" ah ini lagi satu. Memanglah keluarga ku ini macam ada sewel-sewel sikit tapi baik hati bah. jan ko marah aku pulak. Inda sah bah kalu inda bemain kan?

Last-last aku pigi cari kedai Ribu Jadi - konon-konon mau beli piring - abis suda piring ku picha. Adalah juga piring pelastik tapi aku nda suka makan situ sebab takut melamin - ini gara-gara c Meng lah ni bilang melamin tu ndak baik untuk kesihatan. Adakah patut ndak ku jumpa tu kadai. Sampai D'Leeton - itu bah hotel D'Leeton kah tu? aku tengok kedai yang dulu Ribu Jadi sudah jadi Toyota. hehehe malas sudah aku cari tu kedai terus aku pigi kereta - dadi si pais menunggu di kereta - biasalah nda ada parking. Kami pun pigi Likas ikut Lorong belakang Star City - Phui phui punyalah kotor. Sampah saja betaburan. Berabis juga DBKK ni cuti. Orang-orang di KK ni pun pengotor lah terutamanya yang ..............itu ! Alien?.

3 comments:

Yu$ said...

d manaka lorong star city ni? aku ni nama ja lama d kk, tapi bukan aku tau nama2 tmpt. aku atu jalan saja kekeke.

AragangTandik said...

Ala di antara Asia City dengan Star City - dekat panggung. Dekat Wisma Budaya.

Myelsakee said...

lepas tu alien di sana tu sukak meludah dgn membuang hingus merata rata...yucks!!!